Slik bestiller du bakgrunnsbilde

Slik bestiller du bakgrunnsbilde 

Hvor mye

1.

Mål bredden på veggene du ønsker å dekke i bakgrunnsbilde. Hvis du skal dekke et helt rom, må du måle hver vegg.

2.

Beregn romperimeteren ved å legge bredden på alle veggene sammen hvis du har en vegg rom. For eksempel, for et rom som måler 15 med 15 fot, vil du legge til 15 + 15 + 15 + 15, som tilsvarer 60.

3.

Mål veggens høyde . Åtte meter høye vegger er standard, men sørg for å måle slik at du kan sikre at du får den riktige mengden bakgrunnsbilde.

4.

Beregn veggfirkantene . Multipliser rommet perimeter av veggen høyde. For eksempel, 60 fot ganger 8 fot, som tilsvarer 480 kvadratmeter.

5.

Opprett hvor mange kvadratfot er i tapetrullen. Hvis bakgrunnsbakgrunnen du har valgt, kommer i ruller på 25 kvadratmeter, vil du dele rommet ditt med kvadratfotene ved tapetrullets firkantede opptak. I dette eksemplet er 480 delt med 25 19,2, så du trenger 20 ruller med tapet.

Hvilket type

1.

Definer budsjettet. Hvor mye penger du må jobbe med, vil i stor grad påvirke tapetalternativene dine. Høykvalitets bakgrunnsbilder har en tendens til å være av bedre kvalitet, men hvis du har et begrenset budsjett, må du kanskje velge et lavere produkt for å unngå å bruke for mye penger på tapetprosjektet.

2 .

Sammenlign fordelene med pre-pasted versus unpasted tapet. Pre-pasted tapet kommer med et lim på baksiden av papiret, noe som krever at det blir 'fuktet i vann, en aktivator eller en fortynnet tapetpasta for å aktivere limet, u0026 rdquo; ifølge NGPP. Unpasted tapet krever lime å bli rullet eller børstet på baksiden for installasjon, noe som krever ekstra kostnader for lim og muligens noe utstyr.

3.

Sammenlign holdbarhet og tekstur av forskjellige tapeter materialer for å bestemme hvilken som vil være best for rommet du er wallpapering. Vinyl gir en av de mest holdbare mulighetene og god dekning av støt eller feil i veggen. Hvis du vil ha et tapet som har mer tekstur enn vinyl eller papir bakgrunnsbilder, kan det være lurt å velge tekstilveggbelegg.

4.

Vurder andre alternativer. Duftende bakgrunnsbilder vil legge til en subtil duft i rommet. Deodorizing bakgrunnsbilder har kull i dem for å fungere som en naturlig deodorizer.

5.

Finn ut hvilken type mønster som passer til bakgrunnen du har valgt. En tilfeldig kamp eller en straight-across kamp vil ikke kreve at du bestiller ekstra tapeter. Men hvis det har en dråpe-kamp på mer enn 24 tommer, må ytterligere tapeter bestilles.

Tips og advarsler

 • Hvis du har områder I rommet du ønsker tapeter som gjør det vanskelig å måle, for eksempel en trapp, kan det være nyttig å få en profesjonell å bestemme estimatet.
 • Bestill et utvalg, hvis du vil. Dette vil tillate deg å få en ide om hvordan tapetet vil se på rommet ditt. Hvis du handler i en butikk i ditt område, vil du sannsynligvis kunne få et utvalg uten kostnad, mens nettbutikkbutikker ofte tar betalt noen få dollar.
 • Stoff er et alternativ som er tilgjengelig som en alternativ til papir-, vinyl- eller tekstilbelegg.
 • Etter å ha mottatt tapetet, er det viktig å inspisere det. Pass på at alle rullene kommer fra samme parti for å sikre at det blir en sømløs overgang mellom tapeter av tapeter.
 • Bakgrunn kan hjelpe til med å fullføre utseendet på et rom. Det finnes tusenvis av mønstre, stiler og teksturer, slik at valg av tapet gir deg muligheten til å legge til mer interesse for veggene dine. Mange tapetprodukter gir en mer holdbar overflate enn malte vegger gjør, så rengjøring er vanligvis lettere enn malte vegger. Ifølge National Guild of Professional Paperhangers Inc. (NGPP), 'En godt ferdig tapet installasjon kan vare 15-25 år eller mer med et blikk som du rett og slett ikke kan komme fra maling.'

  Andre artikkelen

  Ideer på hvordan å dekorere et barns soverom i Lime Green u0026 Hot Pink
  Hvordan bygge et gulv på toppen av betong
  Hvordan Bleach Kjøkkenskap
  Slik legger du keramisk gulvfliser rundt gulvavløpet
  Hvordan bygge en vindmølle trinn for trinn
  Tile Backer Board Options
  Søte ideer for babyrom
  Hvordan lage et brannstedhjerte
  Hvordan bygge et hus med dekk
  Hvordan å fargelegge dyrket marmor
  Slik fjerner du fliser fra en dusj
  Gratis Home Decorating Ideas Online
  Slik borer du med en murbit
  Hvordan lage faux bambus ut av PVC
  Typer av aluminiumsplater
  Hvordan å Våt-Sand Tre Trim
  Hva er forskjellen mellom en toppmontert vask og en undermontert vask?
  Slik installerer du CertainTeed Fiber Cement
  Slik rengjør du en luftkompressor
  Flukscore sveisetips og tips