Slik bruker du maskebånd når du maler vegger

Slik bruker du maskebånd når du maler vegger 

1.

Rengjør vegger, grunnplater og trim med et fuktig håndkle før du maler. Båndet holder seg bedre til en ren, tørr overflate og forhindrer maling fra å sive under.

2.

Dekk toppene på grunnplanker og omkretsen av vindu og dørbekledning med en smal, low-tack tape. Slå av ca 2-3 meter av tape om gangen, slik at det er lett å jobbe med, og overlapper endene noen få inches. Sett tape langs toppen av grunnplankene og glatt det med fingrene, og lim det bare til toppen av grunnplaten slik at båndet henger ut. Dette skaper en hylle for å fange drypper. Brett tape under 1/2 tommer for å lage en ren kant som lett passer til hjørner.

3.

Lakk langs båndet med en vinklet børste. Flytt børsten i samme retning for å lage en rett linje, og male noen få inches opp for å fylle rommet der en malingsrulle ikke kan nå. For å unngå ujevn klumper eller linjer, bruk en lett, jevn lakk, og ikke la malingen ligge mot båndet. Det er bedre å sette på et annet lag enn å bruke mye maling og ende opp med et klebrig rot.

4.

Fjern båndet etter noen timer når maling har hatt litt tid å tørke. Fjern båndet forsiktig og sakte, hold det nær baseboarden for å unngå at malingen skreller. Kaste brukt tape bort.

Tips og advarsler

 • Ikke dekk den forrige veggfargen med tape eller du vil ha flekker av den gamle fargen når du fjerner det.
 • Malerenes tape, en type maskebånd, er en av de viktigste verktøyene som er tilgjengelige for å hjelpe deg med å få en profesjonell utseende når du maler veggene dine. Uten tape vil malingsjobben gi deg irriterende drypp. Hvis du ikke ' Ikke bruk båndet på riktig måte, det kan hende du får sløvete lekkasjer eller flekker. Bruke malerenes tape riktig vil hjelpe deg med å oppnå rette linjer og rene resultater.

  Andre artikkelen

  Hvordan riktig bruk Caulk
  De beste malingsfarger for kjøkken med kirsebærskap
  Hvordan smoothe en murstein peis
  ADA Wheelchair Ramp Regulations
  Elektriske rørbøyningsinstruksjoner
  Home Decorating Games for Girls
  Feil belysningsteknikker
  Hvordan velge en stige for hjemmet
  Hvordan å refinde bøk tre etasjer
  Slik installerer du en marmorunderlag
  Hvordan bygge en hjemmelaget vindmølle
  Arealteppe Idéer for tregulv
  Slik installerer du Travertine Tile Grout
  Hvordan klippe og polske perle steiner
  Slik installerer du et toalettkoffert
  Hvordan sette håndkleholdere på fliser
  Modulære byggetyper
  Slik oppdaterer du tregulv
  Hvordan Caulk utendørs vegger
  Hvordan velge negler for en innrammingsnailer