Slik bruker du vann når du bruker Window Film

Slik bruker du vann når du bruker Window Film 

1.

Rengjør vinduet godt med glassrenser og en lofri klut.

2.

Legg et målebånd på toppen av vinduet og strekk det nedover for å måle glassets lengde. Gjenta prosessen for å måle bredden på vindusglasset også.

3.

Slå av vindufilmen og bruk målebåndet for å overføre målingene til filmen, og tilsett minst 1 tommer til lengden og bredden for å tillate overlapping. En tørr slette markør fungerer godt for å skrive på vindusfilm. Klipp ut vinduet med en skarp saks.

4.

Fyll en sprøyteflaske med 1 quart lunkent vann og tilsett 1 teskje mild sjampo. Plasser toppen på sprayflasken og rist flasken en eller to ganger for å blande. Prøv å ikke lage for mange såpebobler i vannet.

5.

Ta tak i hjørnet av vindusfilmen og trekk den klare beskyttelsesdekselet tilbake. Når du skreller, må en annen person sprøyte den klissete siden av filmen med vannoppløsningen grundig for å hindre at det holder seg til noe.

6. Sprøyt glassglasset grundig med vannoppløsning til det ikke er noen tørre flekker. Du kan ikke bruke for mye vann når du bruker filmen, så det er greit hvis vannet begynner å dryppe og kjøre.

7. Legg vinduet på glasset og plasser den slik at den overlapper glasskanten med 1 tommer på alle sider. Sprøyt toppen av vindusfilmen med vannløsningen for å dekke den helt.

8.

Glatt ut eventuelle bobler i vindusfilmen ved hjelp av en gnist. Start i midten av filmen og dra suggen utover til kantene av vinduet. Hvis sugeren begynner å holde seg fast i vindusfilmen, sprayfilmen med mer vann. Fortsett til det ikke er noen luftbobler under filmen.

9.

Tørk overflaten av vindusfilmen med en lofri klut for å fjerne alle spor av vann.

10.

Legg et knivblad ved ytterkanten av vindusglasset i et av de øverste hjørner. Flytt bladet helt rundt glassets ytre kant for å trimme av overflødig vindusfilm.

Vindufilm består av et tynt, tonet lag med plastfolie som blokkerer sollys fra gjennomsiktig vindu. Den kommer i forskjellige mørkhetsnivåer og i noen tilfeller har det også design på den. Filmen fungerer ved å reflektere sollys bort fra et vindu tilbake til utendørs. Resultatet er mindre fading av møbler og en reduksjon i innetemperatur. Når du installerer vindusfilm, bruk mye vann for å hindre at filmen stikker til seg selv.

Andre artikkelen

Slik installerer du Morning Star Bamboo Gulv
Hvordan å refinfinere en metall tabell
Hvordan få et byggetillatelse for en garasje i Chicago
Slik gjør du utvendige utseende 4
Hvordan å fullføre konkrete trinn
De beste malingsfarger for et vestvendt rom med kirsebærmøbler
Slik bytter du en faux stearinlys i en lysarmatur
Faser av å bygge et hus
Er halogenpærer energieffektiv?
Hjelp med å designe et enkelt hjemmekino-rom
Gulvmaling Slipingstips
Toskanske spisestue farger
Hva er betydningen av en rød dør i et hjem?
Slik installerer du en LCD-veggbrakett
Hvordan installere Trafikk Master Tre Gulv
Hvordan bygge et enkelt hovedkort
Hvordan isolerer jeg en uoppvarmet veranda?
Hvordan Plumb et gulv drenering
Slik måler du for under kabinettlys
Slik rammer du et skur gulv over betongpiler