Slik bytter du tre på et tregulv

Slik bytter du tre på et tregulv 

1.

Legg erstatningskortet ditt på et arbeidsområde. Sett sirkelsagen på den, med sagbladet som henger over kanten av brettet. Sett bladdybden på tykkelsen av treet (vanligvis ca.

2.

Plasser såmen slik at bladet vender i samme retning som det skadede brettet og sitter i midten av den. Hold tilbake vevbeskyttelsen og sett den fremre enden av den flate bladplaten på overflaten. Kant sagen fremover, slik at bladet ikke berører treet.

3.

Start saga. Senk senk bladet inn i treet. Skyv saga fremover, kutt en linje langs stykkets lengde. Ikke la bladet røre ved kanten av brettet.

4.

Gjenta prosessen flere ganger, løp sågen fremover over brettet igjen og igjen, la linjene krysse hverandre, til stykker av brettet begynner å komme ut. Klipp ut så mye av midten av brettet som mulig uten å berøre kantene av den.

5.

Sett kanten på meiselen på kanten av brettet og trykk kanten innover, mot utkanten av midten, ved hjelp av hammeren. Kutt kantene på brettet innover på begge sider, ut av tenn-og-spor-festene til de tilstøtende brettene. Sett det skadede brettet helt ut.

6.

Sett utskuffen på arbeidsflaten, med forsiden ned. Klipp av nederste leppe av den rillede kanten av brettet, ved hjelp av verktøykniven. Legg en perle av snekkerens lim langs bunnen av tungen og inn i sporet.

7.

Sett erstatningsbrettet i rommet, sett tungen på skiltet inn i sporet av et nabobord, og deretter slippe den riflete siden av utskiftingskortet over brettet på tavlen på den andre siden. Den endrede sporet vil tillate det å falle over tungen.

8. < / p>

Spik ned bordet med ferdig nagler, legg dem langs kantene på brettet hver fot eller så.

Når en plank eller noen av dem på et tregulv blir skadet og ikke kan repareres, kan det være ditt eneste alternativ å bytte ut brettet. Dette kompliseres av at brettene holdes sammen av tunge og Hvis du prøver å trekke det skadede brettet opp, vil det rive av beslagene på de nærliggende brettene. Løsningen er å kutte ut midten av brettet slik at du kan skyve kantene innover, av tilstøtende brett, og pass på en ny på sitt sted. Besøk en boligforbedringsbutikk for å få den riktige størrelsen og stilplassen.

Andre artikkelen

Slik installerer du en utendørs dusjstativ
Slik konverterer du en veranda
Slik måler du fuktighetsinnholdet i Sheetrock
Attic Dormer Ideas
Hvordan å dekorere et soverom
Brown u0026 Green Nursery Ideas
Alternative Patio Pavers
Slik installerer du en fliser Cove Base
Hvordan å designe en drøm garasje
Byggeplan for en Solar Hot Air Collector
Hvordan Caulk benkeplater
Italienske Stone Carving Tools
Hvordan lage teppe over flis
Slik fliser over en murstein peis
Har malingsfarger absorbere lys?
Deler av maskinen
Hvordan lage en Prehung Door
DIY: Legge til et nytt bad
Hvordan Repaint et bad med Emalje Paint
Slik beregner du merkelig-formede vinkler