Slik installerer du BR-111 Solid Hardwood Flooring

Slik installerer du BR-111 Solid Hardwood Flooring 

1.

Fjern eksisterende gulvbelegg for å avsløre undergulvet av kryssfiner, ved hjelp av en pry bar. Løs noen squeaks ved å bore tre skruer i undergulvet og bjelkene. Fest opp dyp eller svake flekker ved å feste ekstra støtter til bjelkene under undergulvet.

2.

Fjern grunnplater og støping med prybaren, nummerering dem for enkel utskifting senere. Klipp bunnen av alle vertikale trimmer med en sag for å la de nye plankene passe.

3.

Ta en kalklinje rundt i rommet og gjør rette linjer omtrent 1/2 tomme vekk fra veggen.

4. Plasser den første raden med planker med den første raden på kalklinjen som løper langs den lengste veggen med sporet på planken vendt inn i rom. Ansiktsnål den første raden på plass med en hammer og etterbehandling negler. Kantene på raden skulle ende på krittlinjene. Legg ned to eller tre flere rader for å matche korn og farge og planlegge hvor du skal sette de forskyvte sømmer.

5. Slip tungen på plankene i den andre raden inn i sporet av første rad og spik plankene på plass med kraften hammeren. Strømhammeren driver naglene diagonalt gjennom kanten av planken i undergulvet.

6. Legg pjellene over gulvet, match fargene og forskyv sømmer ved å kutte planker i ulike lengder med en sag og miter boks.

Rip kutt den siste raden med planker i lengderetningen for å passe på plass om nødvendig ved hjelp av et bord eller en sirkelsag. Legg en 1/2-tommers mellomrom mellom denne planken og veggen. Face-nail denne planken på plass som du gjorde med den første planken. Hold disse plankene tett mot naboene i naboen med prybjelken for å sikre en tett tilkobling.

8.

Bytt grunnplankene og fest en kvart-rund tåforming til bunnen av baseboards å skjule gapet, noe som gjør at gulvet kan utvides og samles etter behov.

Eksotiske hardtre, som de som er produsert av Miami, Florida-baserte BR-111, tilbyr et tydelig alternativ til tradisjonelle eik tregulv. Fargen, kornet og karakteren i eksotikken kan forvandle ethvert rom utover hvilke konstruerte eller fargede eikegulv kan. Mens de fleste exotics, som kirsebær, hickory eller bambus, er dyrere enn eikegulv, er de ofte mer holdbare. Installasjonsprosessen er identisk med andre massivt tregulv: tunge- og sporleder forbinder plankene mens kantspikning med en krafthammer festet plankene til undergulvet. Hvis du er komfortabel å installere et tregulv, er det ingen grunn til ikke å prøve å installere et eksotisk tre.

Andre artikkelen

Slik finner du penner gjennom utvendig sidespor
Hytte Utvendig Maling Farger
Slik bruker du en Dremel Drill
Asian Themed Office Design Ideas
Festing av tre til betongvegger
Slik blander du rustfritt stål med hvitevarer
Vent gratis peis fakta
Hvordan designer jeg baderom med monogrammer?
Slik fliser kjøkkengulv på kryssfiner
Gjør-det-selv kjellerlaminatgulv
Hvordan Ceiling-Monter en dusjstang
Hvordan å dekorere med en sebra rug
Slik monterer du laminatgulv på trapper
Metoder for herding av betong
Canvas Sun Shade Project
Populære Hjem Maling Farger
Sentrifugalkompressor deler
Slik legger du til solenergi i hjemmet ditt
Jeg ser etter Nursery Decorating Ideas
Creative Home Interior Decorating Design Guide