Små Kitchen Makeover Ideas

Små Kitchen Makeover Ideas  Smart design og kreativ bruk av ledig plass kan maksimere effektiviteten til et lite kjøkken, samtidig som det blir plass til moderne fasiliteter, fra apparater til tilbehør. Størrelsen og funksjonen til et apparat, en lagringsenhet eller et dekorativt tilbehør er ikke begrenset til en bestemt d u0026 eacute; cor eller design stil, enten det er moderne, tradisjonelt eller tema.

Apparater

Rombesparende apparater er avgjørende for en vellykket liten kjøkkenkrok. Store apparater som ovner og ovner, kjøleskap og oppvaskmaskiner er tilgjengelig i modeller som er spesielt designet for små mellomrom uten å ofre moderne egenskaper. Innebygde oppvaskmaskiner og ovn og kokekombinasjoner er tilgjengelige i smale eller kompakte størrelser. Når de er installert, skaper de en kontinuerlig linje langs benkeplater og skap, noe som gjør at et mindre kjøkken ser større ut. Faux skapfronter på kjøleskap og oppvaskmaskiner kan også fortsette designflyten gjennom et lite kjøkken. Noen kjøkkenapparater kombinerer funksjoner, som for eksempel mikrobølgeovn-kaffekombinasjoner, digitale matstøvere som damper tre typer mat på en gang, eller oppvaskmaskiner som sitter på en benkeplate når de er i bruk. Inkludering av tofunksjonsapparater i småkroke-makeover er en smart bruk av plass som utnytter moderne bekvemmeligheter.

Lagring

Å finne tilstrekkelig lagring i et lite kjøkken er en vanskelig del av mange makeovers. Enkelte enkle reparasjoner kan maksimere bruken av åpenbar plass, for eksempel å installere et lagringssystem av jernbanetype på en tom vegg. Tilbehør kan ordnes på kroker i henhold til bruksfrekvensen, eller av elementer som samsvarer. Hyller kan installeres over døråpninger for en kreativ visningsplass som trekker øynene opp. Skap kan bygges helt til taket for en arkitektonisk utsagn som også gir god lagringsplass.

Ved å installere skyvedører på pantries eller rulledører på apparatverksteder sparer rommet fordi disse dørene tar opp mindre plass enn svingdører, noe som gjør dem ideelle for små, smale kjøkken. En annen populær og kreativ bruk av rommet er å kaste enden av en linje med skap med åpne hyller, som gir et dekorativt rom for utstillingsvinduer eller for lagring av kjøkkenutstyr. Apparatgarasjer bygget mellom øvre og nedre skap reduserer rot på benkeplater ved å lage skjulerom for små apparater.

Arbeidsområder

En flyttbar kjøkkenøye på hjul kan legge til et arbeidsrom til et lite kjøkken når det trengs, og deretter rulles ut av måten å bli brukt som dekorativ oppbevaring når den ikke er i bruk. Montering av et uttrekkbar skjærebrett under en benkeplate kan gi en arbeidsflate når det trengs uten å ta opp verdifull gulvplass. Å finne knivskuffen under uttrekkbar skjærebrett, er også en strategisk bruk av plass. Oppbevar platen uten plass ved å bruke en bærbar oppvaskmaskin, som kan lagres under vasken når den ikke er i bruk. Enkelte oppvaskklasser passer over toppen av vasken, og det kreves derfor ingen plass til bruk.

Tilbehør og innredning

I et lite kjøkken kan riktig tilbehør være forskjellen mellom åpen og luftig eller rotete og stramt. Skapdører med glassfronter bryter opp de lukkede følelsene faste dører kan gi små kjøkken. Billig hvit lagerskap med skinnende sorte benkeplater kan etterligne moderne europeisk design og gjøre et lite kjøkken ser større ut. Små, børstede aluminiumsdrag gir strømlinjeformet utseende. Opt for mindre gulvfliser over store; større fliser kan gjøre et lite kjøkken føler trangt.

Andre artikkelen

Hvor tykk skal korkunderlag være?
DIY Peis Installasjonstips
Hvordan å bane ut terrasser og stier
Slik konverterer du en skjermsparer til bakgrunnsbilde
Lagringsløsninger Tips til hjemmet
Saltlamper u0026 Feng Shui
Er marmor bra for kjøkkenbord?
Vanlige takfeil
Tips om å installere preget bakgrunnsbilde
Slik installerer du nye stormdører på eldre hjem
Hjemmelaget rifle rack
Verktøy for å fjerne gulv
Great Bedroom Ideas for en tenåringspike
Hvor flat trenger underlag å være for tregulv?
Hvordan bygge en vaskeskive
Kjøkken tak stiler
Håndkle Rack Ideas
Måleverktøy og utstyr
Etterbehandlingsinstruksjoner for Rug Hooking
Hvordan legge til Molding til et Popcorn Ceiling