Tradisjonell innredning

Tradisjonell innredning 

Murer og vinduer

Smyktoner fra topas til røde røde finnes regelmessig på tradisjonelle vegger, men en mer moderne versjon av denne dekorative stilen benytter lettere malingsfarger, som kremer, taupes og pasteller. Vinduer kan være prydet med tossede gardiner eller ta på seg et mer skreddersydd utseende med slanke valanser og nyanser.

Arkitektoniske detaljer

Kroneforming, stoleledning og til og med takmedaljonger pynter det tradisjonelle rommet. Gulv av et tradisjonelt rom er ofte hardt, elegant står alene eller gir bakteppe for orientalske tepper.

Møbler

Tradisjonell Møbler inkluderer antikke biter og gjenstander. Queen Anne-stoler, føderale sidebord og Empire-sofaer kan blandes med nyere stykker betrukket med blomster, stripet, brokade og geometriske stoffer. Mørkere skoger, som kirsebær og mahogny, er vanlige i det tradisjonelle rommet.

Tilbehør

Vaser, urner, porselen, porselen, sølv, planter og blomsterarrangementer er alle tradisjonelle aksenter. En mer moderne ta på denne dekorative stilen kan inkludere nye brikker, som keramiske beholdere, fugle figurer og sjø-tema kuriositeter laget av harpiks. Tradisjonell hjemmedekorasjon omfatter en rekke designelementer, fra antikke møbler fra det 18. og 19. århundre til nye tilbehør som gir en oppdatering på klassiske motiver. Eleganse og raffinement gjenspeiles i dekorative valg, men stemningen i et tradisjonelt rom er ofte mer innbydende enn formelt.

Andre artikkelen

Gjør det selv Sun Porch
Utvidelse av skumisoleringstyper
Epoxy betonggulv og kjæledyr
Mansard takstiler
Slik fjerner du en laminat countertop
Hengseltyper
Tips om å legge keramisk flis på badmurer
Typer av termisk Bluestone
Grønn oppvarming og kjølesystemer
Fordeler og ulemper ved fiberfiberkledning
Hvordan lage rammer for smuss billig
Hvordan lette mørk trepanel
Gjør det selv kjøkkenskap
DIY polyuretanskum
Kobolt vs Titanium Drill Bit
Tips for å bygge en fliseredusj
Komponenter av horisontale persienner
Installere en peisblåsere
Høyden til å plassere to rader av klessnormer
Slik Sand u0026 Lakk et gulv