Typer Vent-Free Gassvarmer

Typer Vent-Free Gassvarmer  Ventilfrie gassvarmere kommer i flere forskjellige former og fungerer på grunn av 99 prosent brensel-effektive brennere. Dette oppnås gjennom avanserte luft / gassblandingskamre, brennere og andre funksjoner som gjør at enhetene kan brenne mer drivstoff med mindre ubrukt biprodukter. I ventilerte varmeovner går biproduktene som ikke brennes av varmeapparatet opp i skorsteinen eller ut i ventilen. På grunn av det rene og effektive drivstofforbruket som finnes i ventilasjonsfri varmeovner, er det ikke nødvendig med ventilasjon eller skorstein. Disse varmeovner avgir bare fem til syv partikler av karbonmonoksid per time sammenlignet med vanlige gassovner som avgir 50 partikler i timen. Dette oppfyller eller overgår nasjonalt anerkjente retningslinjer for innendørs luftkvalitet.

Blå flammeoppvarming

Blå flammeovner er veggmontert og kommer i både naturgass og propan modeller. Blå flamme propan modeller krever minst en 100 pund propan tank. Ingen elektrisitet er nødvendig for disse typer ventilasjonsfri varmeovner, da de opererer med en trykknapsgennistannelse. Plassbesparende blå flammeovner monteres på alle vegger. Blå flammeovner arbeider ved å varme opp luften i rommet og vil varme opp et rom på opptil 1000 kvadratmeter, avhengig av modellen.

Ventilfrie infrarøde varmeelementer

Ventilfrie infrarøde radiatorer bruker stråleplater til å varme rommet hvor de befinner seg. Disse typer ventilasjonsfri varmeovner varme opp gjenstandene i rommet i stedet for luften. Dette gir naturlig varme som det som kommer fra solen. Infrarøde ovner kommer i både naturgass og propan og krever minst en 100 pund propan tank for propan modeller. Infrarøde varmeovner er veggmonterte, krever ingen strøm og varmeopptil opptil 1000 kvadratmeter, avhengig av modell. De fleste kommer med en til tre innstilling i henhold til antall plaques på varmeren.

Vent gratis gasspeiser

Ventilfrie gassvarmere kommer også i form av peiser. Gasspeiser varme rom på samme måte som de blå flammeovner ved å varme opp luften i rommet. Gasspeiser kommer som keramiske logger, keramiske logger med peis eller som et komplett peisutstyr med mantel. De keramiske loggene sitter over brenneren for å gi utseendet av flammer som kommer fra logger. Gasspeisbokser kan også brukes til å konvertere naturlige peiser til gass. Gasspeiser leveres med en fjernkontroll for å justere varmeeffekten og flammehøyden. Noen modeller leveres med en termostat som automatisk styrer flammehøyden basert på ønsket temperatur. Ventefri gasspeiser kan brukes på veggen og krever ingen strøm.

Andre artikkelen

Ideer for en innebygd innfelt vegg enhet
Hvordan installerer jeg paving stones på taket topper?
Linoleum Fakta
Slik bryr du deg om vevd bambusgulv
Hvordan lage en rekkverk for kjelleren
Lysstofftyper av fluorescerende rør
Slik bruker du Stucco u0026 Lay Artificial Stone
Rimelig måter å erstatte tre etasjer
Capel Tepper Vs. Feizy Tepper
House Decorating for Men
Hvordan blande Thinset
Hvordan å designe et hjem ved å ligge på landet
DIY Spot Weld
Slik installerer du et takvifte på et bad
Dekorere barnas rom med Lilo og Stitch
DIY: Takmateriale
Slik legger du en flisdusj
DIY Betong tellere
Slik forsegler Linoleum Tile
Instruksjoner for en fiberoptisk betongbord