Typer av spray spray pistoler

Typer av spray spray pistoler  Malingspistolpistoler atomiserer (separer i individuelle atomer) flytende maling, slik at den kan brukes i aerosolform. Mens sprøytepistoler vanligvis brukes til å male større gjenstander som biler der det er nødvendig med presis levering av overflater, kan de brukes til et hvilket som helst malingsformål. Sprøytepistoler er laget for nesten alle bruksområder fra hobbybruk til den største industrielle applikasjonen, som for eksempel maling av havfiskere. Mens det er flere måter å klassifisere malingspistoler, er det tre typer basert på systemene til malingsleveransen; sugefôr, tyngdekraftmating og trykkmating.

Suge

Som navnet antyder, bruker sugefødtepistoler et sufonprinsipp for å levere malingen til sprøyten ved å skape et vakuum i malingsreservoaret som tillater atmosfærisk trykk på skyv malingen inn i linjen. Sugekraftpistoler bruker en liten luftkompressor, unntatt de luftløse modellene som bruker en pumpe. Sugekraftpistoler har malingsreservoaret festet til bunnen av sprøytehåndtaket som holder om en kvart maling. På grunn av det lave reservoarvolumet, er denne typen malingspistol egnet for små prosjekter.

Gravity

Gravity-feed maling pistoler har reservoaret festet til toppen av sprøyten. Gravity-feed pistoler tillater vekten av malingen å levere seg til sprøyten. Gravity-gun reservoarer er også begrenset til omtrent en kvart med maling og er også egnet for små applikasjoner. Den største fordelen med tyngdekraftspistoler er at de ikke krever så mye lufttrykk for å operere, slik at de ikke skaper for mye mengde overspray, noe som forårsaker at malingspartikler fyller luften og legger seg på nærliggende gjenstander.

Trykk

Trykkfôringsmaling sprøyter fungerer på samme måte som en hagesprøyting av vann. En beholderkabel med meget store mengder maling trykkes av en luftkompressor og gir malingen til sprøyten gjennom en lang slange fra det positive trykket som oppstår i beholderen. Trykkfôringsmaling sprøyter brukes til store bruksområder der det er behov for et høyt volum av maling, for eksempel automasjonsfabrikker.

Andre artikkelen

Hvordan å farge og farge Cedar sidespor
De forskjellige typer Porches
Hvordan installere Aluminum Soffit Ventiler
Valentine Door Decorating Ideas
Interiør Remodeling Ideer
Moderne Baderom Remodeling Ideas
Slik fliser rundt et boblebad
Slik installerer du kjøkkenskapsfyllere
Slik festes sidespor
Slik redigerer du en laminat counter Top med flis
Hvordan blir pelletovner ventet?
Slik installerer du Bad Ceramic Backsplash Fliser
Harbour Breeze Ceiling Fan Instruksjoner
Hvordan du bruker en betong tømmer
Slik legger du Chipboard Gulv
Hvordan gjøre hjemmet ditt grønnere og spare penger
Alternativer til en lommedør
Metal Dreiebenk Vs. Tre dreiebenk
Hvordan trimmer jeg et underbygd vindu?
Hvordan installere en Pine Wood Ceiling av deg selv